Sanofi

På Sanofi i Sverige är vi stolta över att vara en del av en innovativ bioteknikindustri och över att kunna skapa värde och hopp för patienter med multipel skleros, sällsynta lysosomala sjukdomar och inom onkologi. I Sverige arbetar vi både med marknadsföring och forskning. Varje medarbetare spelar en viktig roll i processen att utveckla innovativa behandlingar.

Sanofi siktar mot att bli en ledande aktör inom MS-området genom att utveckla nya behandlingar som kan möta de varierande behov som finns bland de som drabbats av MS.

I mer än 30 år har Sanofi arbetat med att utveckla nya behandlingar. Med fokus på sällsynta diagnoser och multipel skleros bidrar våra läkemedel till att förändra livet för patienter i fler än 100 länder världen över.

Sanofi har länge varit ledande inom utvecklingen av specialinriktade behandlingar för sällsynta sjukdomar. Vi är fast beslutna att bli en långsiktig aktör inom multipel skleros-området. Vi uppnår våra mål genom forskning i världsklass, genom samarbeten med globala patientgrupper och genom våra medarbetares medkänsla och engagemang.

Välkommen att kontakta oss på Sanofi om du har några frågor om Aubagio.

Sanofi
Lindhagensgatan120
112 51 Stockholm

E-post: infoavd@sanofi.com
Telefon: 08-634 50 00

Vid frågor om ditt personliga hälsotillstånd hänvisar vi dig till din behandlande läkare.

Till toppen av sidan